Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - az elején még nem kell 175GB szabad hely

|

A megjelenéskor sokkal barátságosabb lesz a játék mérete.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare PC-s rendszerkövetelményeinél leginkább az verte ki a biztosítékot, hogy a játék 175GB-nyi helyet kért, ami, akárhogy is nézzük, elég durva. Már akkor is sejtettük, hogy a megjelenés utáni tartalmakkal is számol az Infinity Ward, sejtésünk pedig beigazolódott.

Hirdetés

Az Activision ezzel kapcsolatos hivatalos közleményében épp ez olvasható: a játék alapból nem foglal majd ilyen sokat, de később akár 175 GB-ig is felkúszhat a mérete, így azt javasolják, már most készüljünk erre. Azt már nem közölték, hogy mennyit kell letöltenünk október 25-én, de nem kell attól tartanunk, hogy egy napig kell majd ülnünk az első letöltés mérőcsíkja előtt.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)