Hirdetés

Magyar feliratos előzetessel rajtolt el a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, de csak egy platformon

|

A tegnapi szivárgás után egyértelműen csak órák kérdése volt, hogy megjelenjen a Call of Duty: Modern Warfare 2 felújított egyjátékos módja.

Hirdetés

Nehéz igazságot tenni a kérdésben, hogy az eredeti Modern Warfare trilógiából melyik rész rendelkezik a legjobb kampánnyal. Ennek eldöntésére a leghatásosabb módszer, ha felidézzük a teljes történetet. Mostantól ráadásul már nemcsak az első, de a második rész sztoriját is kicsinosított formában élvezhetjük, ami nyilván fokozza az élményt. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy a Sony és az Activision közötti megállapodás értelmében egyelőre csak PlayStation 4-en érhető el a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, azok, akik PC-n vagy Xbox One-on szeretnének nosztalgiázni, kénytelenek április 30-áig várni.

Hirdetés

Egy kicsit persze furcsálljuk, hogy kiadója különösebb felhajtás nélkül lepte meg a közönséget a Modern Warfare 2 egyjátékos részének felújított változatával. Talán épp emiatt tartottak sokan attól, hogy az elmúlt években elkövetett terrortámadások fényében átdolgozzák az emlékezetes No Russian missziót, vagy akár teljesen el is távolítják azt. Időközben kiderült, hogy ilyesmiről szó sincs, tartalmi szempontból semmit sem változott a trilógia közbülső szakasza, amely mostantól meg is vásárolható egy új játék megszokott árának nagyjából a feléért. A premierhez természetesen trailer is dukál, aminél bekapcsolhatjátok a magyar feliratot.

További filmek és videojátékok magyar feliratos előzeteseiért iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)