Hirdetés

Az oroszok nem vehetik meg PS4-re a Modern Warfare 2 Campaign Remasteredet

|

A Sony nem indokolta, hogy miért nem hajlandó az oroszországi forgalmazásra, de jó esély van rá, hogy a No Russian pálya verte ki egyeseknél a biztosítékot.

Hirdetés

Tegnap jelent meg a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remsatered, ami a 2009-es rész teljes sztori módját felújította. A kicsinosított epizódot egyelőre csak a PlayStation tulajok élvezhetik, de úgy néz ki, hogy ők sem mindenhol tudják zökkenőmentesen beszerezni, Oroszországban ugyanis a PS Store nem hajlandó forgalmazni a játékot. 

Hirdetés

Semmilyen hivatalos indoklást nem kaptunk a Sonyi oroszországi képviseletétől, ennek ellenére van egy bátor sejtésünk, hogy miről lehet szó. Aki játszott a Modern Warfare 2-vel az biztosan emlékszik a No Russian nevű pályára, ahol egy orosz terrorcsoportba beépült CIA ügynökként kellett a a moszkvai repülőtéren merényletet elkövetni. Ez a szakasz annyira kemény képsorokat tartalmazott, hogy egyetlen lövés nélkül is végigvihettük, sőt át is ugorhattuk az egészet.

Ennek ellenére már a maga idejében is igen nagy visszhangja volt a dolognak, különösen Oroszországban, a jelek szerint pedig voltak olyanok akiknek egyáltalán nem tetszett, hogy a jelenetsorok még felújítást is kaptak. PC-re és Xbox One-ra előre láthatólag zavartanul be lehet majd szerezni bárhol, amikor április 30-án ezeken a platformokon is elstartol. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)