Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare 2 és Deathloop - ezzel játszunk a hétvégén

|

Megint beszippantott minket az év egyik legjobban várt játékának bétája. Csak nem időhurokba kerültünk?

Hirdetés

Ismét dübörög a Call of Duty: Modern Warfare II bétája, ráadásul most még többen kóstolhatnak bele a multiba, hiszen immáron a PC-s és az xboxos játékosok is csatlakozhatnak playstationös pajtásaikhoz. Mivel az első körhöz képest történt pár változás, számíthatunk arra, hogy a visszajelzések alapján még csiszolnak egy kicsit a fejlesztők az élményen a megjelenés előtt. A szerkesztőség azon tagjai, akik nem bétáznak, egyebek mellett az Arkane Lyon időhurkos játékával és a hazai Zen Studios legfrissebb alkotásával kapcsolódnak ki.

HP - Sajnos CoD béta van, így nem jut idő másra. Pedig a Victor Vranre (a szegény ember Geraltja, ugyebár) sikerült nagyon rácsúsznom, mazurral már meg is beszéltük, hogy coopban is húzzuk majd a karaktereinket, de az ilyen nagyívű terveket szokta mindig elmosni egy Call of Duty. Vagy egy Ragnarök megjelenés. Azért titkon reménykedem, hogy sikerül, mielőtt jön a Diablo IV. Azt mind tudjuk, mit jelent számunkra. 

mazur - Nagy koopozás lesz hétvégén, eredetileg a Back 4 Bloodot akartuk befejezni, de érthetetlen erővel tört rám az Aliens-nosztalgia, úgyhogy valószínűleg nekiugrunk az Aliens: Fireteam Elite-nek. Amikor megjelent, nem igazán jött be, de úgy tűnik, hogy időközben tisztességesen kikalapálták, mert most nagyon tetszik!

Paca - CoD béta, megyek is vissza, szorít az idő, és oly messze még a megjelenés!

Hirdetés

Csirke - Teljesen rákattantam a pénteki stream során a Gloomhaven videojátékos verziójára, már szervezem is a pajtásokat, és előre látom, hogy pofátlanul sok órát fogok belepakolni - akár már most, a hétvégén is.

Kaci - A héten leültettem pár 40+-os, videójátékokkal sosem játszó családtagot az As Dusk Falls elé, és minden percét imádták, úgyhogy a hétvégén igyekszem hasonló interaktív kalandokat keresni nekik, mert teljesen rákattantak a műfajra. Mivel egy Macbook az összes hardverük, meg van kötve a kezem, de néhány címet biztosan találok így is. 

MattMadzz - Ezen a hétvégén kivételesen nem tervezek játszani, párom születésnapját ünnepeljük, aztán egy gyors látogatást teszünk Londonban. Mire hazajövünk már játszható lesz a FIFA 23, szóval vehetjük úgy, hogy arra pihenek rá.

Zs - Komoly belső kényszert érzek, hogy én is rárepüljek a Game Passbe beköszönő Deathloopra, de nem kevesebb, mint 4 (négy) játékkal vagyok félben, és közben a Star Wars: Andor is megérkezett a Disney+-ra... Szóval valószínűleg visszafogom magam, és azokkal a címekkel tolom, amiket az elmúlt hetek során emlegettem nektek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

HunterNagyon szeretnék Street Fighter V-tel melegíteni a folytatás bétájára, de nagyon úgy néz ki, hogy egy kis lövöldözésen túl nem fog több beleférni a hétvégébe. Nem szoktam megvenni a Call of Duty epizódokat, de az éppen futó bétába minden évben beletolok pár órát, csak hogy képben legyek a sorozat aktuális játékstílusával. Idén is az lesz a terv, hogy lepörgetek pár MW2 meccset, aztán elkönyvelem, hogy "idén is kicodoztam magam".

Kivi - A Modern Warfare II bétát fogom pörgetni, ami a csövön kifér. Múlt héten PS4-en kipróbáltam, milyen a hangulat, de most pár PC-n komfortosabb leszek, és behúzom az összes elérhető jutalmat.

Szada - A Zen Studios újdonságát, a Circus Electrique-et fogom tovább nyüstölni, a Darkest Dungeon mechanikáit cirkuszos köntösbe ültető játék hangulata eléggé elkapott, szóval kíváncsi vagyok rá, hogy hosszabb távon mennyire tud lekötni és érdekes maradni, megújulni a játékmenet.

Chava - Már az Arx Fatalis óta élénk figyelemmel kísérem az Arkane Studios tevékenységét, és mivel eddig mindegyik játékát imádtam, egy pillanatig sem volt kétséges, hogy amint amint lehetséges, a Deathloopra is rávetem magam. Ez a pillanat most érkezett el.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)