Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare 2, God of War Ragnarök és A Plague Tale: Requiem - ezzel játszunk a hosszú hétvégén

|

Igyekszünk maximálisan kihasználni, hogy a megszokott két nap helyett néggyel gazdálkodhatunk.

Hirdetés

Nehéz választani a Call of Duty: Modern Warfare 2 akciófilmbe illő kampánya és függőséget okozó többjátékos része, valamint az A Plague Tale: Requiem megrázó kalandja közül, és akkor még nem is beszéltünk a megjelenésre váró, szerkesztőségünket a folyamatban lévő teszt során teljesen lenyűgöző God of War Ragnarökről. Ráadásul készülnünk kellene a World of Warcraft közelgő kiegészítőjére is.

HP - Talán nem túl meglepő, ha most csak annyit írok: MW2. A kampány pont azt nyújtotta, amire vágytam, a multi pedig most mélyre ránt, bár eddig nem vagyok elájulva a pályáktól összességében, de még egyelőre csak ismerkedünk. A coop bevetésre meg várom Pacát, ezt veheti direkt felkérésnek is.

Paca - Múlt héten arról írtam, mennyi érdekes játék esett be és mennyire nehéz választani köztük, csak hát közben megérkezett a Call of Duty: Modern Warfare 2, és nem tudok másra gondolni, nem akarok máshoz nyúlni. A hosszú hétvége minden napjába igyekszem egy kicsit belecsempészni. 

Csirke - A hétvégén a God of War Ragnarök utolsó mellékküldetéseinek végére is pontot teszek, pár napon belül pedig már a kész tesztet olvashatjátok cikként, illetve nézhetitek videós formában. 

Hirdetés

Hunter - Végre befutott a WoW 10.0-s frissítése, szóval beugrottam a Mage-emet bűvölni, összeszedni a maradék dolgokat a Shadowlandsből és a talentjeimmel kísérletezni. Ha meguntam a PVP gyakorlást és a raidelést, akkor visszanézek a Guilty Gear Strive-ba, mielőtt még berozsdásodnék és elfelejteném, hogy hogyan kell agyvérzésig idegesíteni az embereket Testamenttel.

Zs - A megjelenés óta kemény egy (1) fejezetet tudtam haladni az A Plague Tale: Requiemben, de nagyon tetszik a játék, így nem is kérdés, hogy tovább botorkálok a hömpölygő patkányhordákkal szegélyezett középkori utakon. 

Szada - Unalmas lesz a válaszom, mert továbbra is a Grounded bűvöletében töltöm a szabadidőmet, de legalább már a végjátéknál tartok, szóval a következő hétvégi ajánlóban jó eséllyel nem erről fogtok olvasni tőlem. Vagy mégis?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

MattMadzz - Kaptam meghívót a The Outlast Trials Playtestre, szóval első körben kipróbálom azt, aztán jöhet újra a FIFA 23 és a League of Legends. Mindkét címben van mit csinálnom, szorgalmas kis hangya leszek a hétvégén.

Kaci - Hunterhez hasonlóan nekem is a Dragonflightra kéne felkészítenem a karaktereimet (vagy legalább eldöntenem, hogy mivel fogok játszani), de közben a Ragnarökre várva épp újrajátszom a God of Wart, és elmondhatatlanul élvezem minden percét. Anno rengeteg side content kimaradt, de most valkűröstől be akarom fejezni az egészet, mielőtt nekiugrok a folytatásnak.

Chava - Kitartóan menetelek tovább a Pathfinder: Wrath of the Righteous ösvényein abban a tudatban, hogy hosszú út áll még a paladinom előtt, mire képes lesz szembeszállni azzal a démonúrral, akinek körülbelül annyi erőfeszítésébe került elintézni egy kifejlett sárkányt, mint nekünk lecsapni egy idegesítő szúnyogot.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)