Hirdetés

Nagyon közel lehet a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered bejelentése

|

A Modern Warfare legújabb frissítésének fájljai között bukkantak rá a 2009-es epizód újradolgozott kampányának promóanyagaira.

Hirdetés

Egyre több forrásból szállingóznak a pletykák arról, hogy a Call of Duty: Modern Warfare alsorozat második része is megkapja a maga felújított változatát, ahogyan pár éve az első. Mivel a tavaly megjelent reboot nagyon népszerű, így jó esély van rá, hogy valamilyen formában összekapcsolják a kettőt, erre utal most az is, hogy ennek fájljai közül halásztak elő néhány, a remastered kiadáshoz köthető promóanyagot.

Hirdetés

Egy felhasználó osztotta meg a Redditen, hogy a legújabb frissítéssel érkezett pár érdekes kép, amelyeket könnyedén fel lehet fedezni, ha kicsit szétnézünk a játék kódjában. Itt találták meg az eredeti játék plakátjának némileg átalakított verzióját, illetve az abból ismerős szereplők karakterplakátjait. A kutakodás során kiszivárgott összes képet megtekinthetitek az erre létrehozott Imgur oldalon.

Egyre inkább úgy néz ki, hogy kizárólag a Call of Duty: Modern Warfare 2 kampányáról fújják le a port a fejlesztők. Ezek alapján valószínűleg nagyon közel a bejelentés, és arra is jó esély van, hogy a Modern Warfare heteken belül érkező harmadik szezonjával együtt kapunk hivatalos infókat. 

Ti örülnétek a klasszikus rész felújításának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)