Hirdetés

Tényleg jöhet egy Call of Duty: Modern Warfare 2 remaster?

|

Könnyen előfordulhat, hogy a következő Call of Duty megjelenéshez egy újabb remaster is betársul majd kiegészítőnek.

Hirdetés

Még 2016-ban a Call of Duty: Infinite Warfare megjelenésekor futott be az új részhez csomagolt Call of Duty: Modern Warfare újrakevert verziója. Valami hasonlóval készülhet az Activision a 2019-es évre is, legalábbis erre utal egy PEGI besorolás. Korábban is volt pletyka arról, hogy ez lenne az idei CoD kampánya, ezt a kiadó cáfolta, de simán lehet, hogy extraként (illetve később akár önálló játékként) megjelenik.

Hirdetés

A PEGI adatbázisában feltűnt egy 18-as besorolású Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered című játék. Ez feltehetően azt jelenti, hogy már dolgoznak a második Modern Warfare újrakeverésén. Pont időszerű lenne mivel idén november 10-én lesz 10 éves a játék. Egyelőre semmilyen infó nincs a többjátékos mód remasterjéről, de meg lennénk lepődve, ha csak a játék felét turbóznák fel a srácok.

Hivatalos megerősítés, bejelentés nincs, szóval ezt egyelőre kezeljétek pletykaként. Örülnétek egyébként neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)