Hirdetés

Vannak akik már játszanak a Modern Warfare 2 Remastereddel, megválaszolták a nagy kérdést

|

Végre kiderült, hogy törölték-e a No Russian küldetést, vagy benne maradt a játékban.

Hirdetés

Bár hivatalosan az Activision még mindig nem jelentette be a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered holnapi megjelenését, erre azért szinte már mérget lehet venni a ma kiszivárgott előzetes alapján. Sőt, mint kiderült akadnak olyan szerencsések, akik már játszanak is a felújított verzióval. 

Hirdetés

Több Twitter-felhasználó szerint ugyanis a németek már most is vadul pörgetik a Modern Warfare 2 Campaign Remasteredet. Sőt, akadtak olyanok, akik már apróbb videórészleteket is megosztottak, ezekből pedig kiderült, hogy szerencsére bármennyire is tartottak egyesek ettől, végül csak nem merte meglépni a kiadó azt, hogy töröljék a legendás No Russian missziót a Modern Warfare 2 újrakevert kiadásából. Erről ti is meggyőződhettek:

Remélhetőleg hamarosan befut a hivatalos előzetes és maga a bejelentés is, és ami mindennél fontosabb, mi is rávethetjük magunkat a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remasteredre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)