Hirdetés

Április végén érkezik a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered?

|

Az olasz Amazon szerint már úton van a Modern Warfare 2 ráncfelvarrott verziója, és nem is kell rá sokat várni.

Hirdetés

Elég meglepő cím került az Amazon Italy oldalára a mai napon. Valaki a jelek szerint korán bökött rá arra a bizonyos gombra, ugyanis a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered ára és megjelenési dátuma is publikussá vált.

Hirdetés

Az utóbbi időben a legtöbb rajongó a bejelentett Black Ops 4-gyel vagy a WWII frissítéseivel foglalkozik, így igazi meglepetés (vagy a CoD4 újrakeverése óta talán annyira nem), hogy az annak idején nagyon népszerű Modern Warfare második része is kap egy felújított kiadást. Az Amazon Italy adatai alapján a játék április 30-án lesz elérhető PlayStation 4-re és Xbox One-ra, és 20 eurós árcímkét kap. Egyelőre csak konzolos megjelenésről van infó, de valószínű, hogy a PC-sek sem fognak kimaradni a buliból, feltéve persze, ha mindebből bármi is igaz. 

Az Activision még nem kommentálta a kiszivárgott információkat, de mi cseppet sem lennénk meglepve, ha hamarosan jönne a hivatalos bejelentés is a CoD:MW2 Remasteredről.

Ti mit szóltok hozzá, jöhetne az egyik legnépszerűbb modern Call of Duty felújított verziója?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)