Hirdetés

Már elkezdhetitek tölteni a Modern Warfare 2 Remastered PC-s és Xbox One-os verzióit is

|

Szépen lassan lepörög a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered egy hónapos PS4-exkluzivitása.

Hirdetés

Tegnap estétől fogva már bármi bátran előtöltheti az Xbox One-os Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remasteredet, ma hajnalban pedig már a PC-s verziót is elkezdhetitek lehúzni a Battle.netről - egyelőre nincs arról hír, a játék a Steamen is megjelenne. 

Hirdetés

A játékért egyébként nem is kell túlzottan mélyen a zsebetekbe nyúlnotok, hiszen Xbox One-on 7490 forintba, A Battle.neten pedig 25 euróba kerül. Fontos azonban azt is észben tartani, hogy egyáltalán nem került bele multiplayer, csak és kizárólag a kampányt tartalmazza a felújított verzió - ahogy erre teljesen egyértelműen utal is annak címe. 

Mivel a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered PlayStation 4 konzolokra már egy hónapja elérhető, nem nehéz megbizonyosodni arról, hogy megéri-e újra belecsapni. Olvassátok el Paca és HP tesztjét is, ha még gondolkodtok a vásárláson. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)