Hirdetés

Idén megkapjuk a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remasteredöt?

|

Újabb utalás érkezett arra vonatkozóan, hogy úton van a Modern Warfare 2 ráncfelvarráson átesett verziója. A dolog mögött egy volt Infinity Wardos fejlesztő áll.

Hirdetés

Bár az olasz Amazon tavaly úgy tudta, hogy még 2018 áprilisában megjelenik a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered, végül nem jelentette be az Activision, hogy felújíttatná a franchise egyik legnépszerűbb részét. Ez persze nem jelenti azt, hogy soha nem is fog elkészülni a ráncfelvarrás. 

Hirdetés

Idén februárban a PEGI ellátta korhatárbesorolással a Modern Warfare 2 Remasteredöt és bár azóta nagy a csend a projekt körül, most az Infinity Ward egyik volt munkatársa, Robert Bowling tett arra utaló jeleket, hogy bizony tud valamit. Bowling több olyan üzenetet - képpel vagy videóval ellátva - is megosztott Twitteren, amik valamilyen módon a Call of Duty-hoz, azon belül pedig a Modern Warfare szériához köthetőek. Nézzétek csak őket: 

Mivel Bowling elvileg már nem tagja sem az Infinity Wardnak, sem az Activisionnek, ezért előfordulhat, hogy csak hergeli a rajongókat, de az is lehet, hogy tud valamit, amit mi nem. Remélhetőleg az új rész bejelentésekor ez is kiderül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)