Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - masszív frissítés érkezett, de viszonylag kevés új tartalmat hozott

|

Nagy patch jött a játékhoz, ami leginkább hibajavításokkal és egyéb változtatásokkal igyekszik könnyebbé tenni a játékosok életét.

Hirdetés

Az Infinity Ward fejlesztői valószínűleg már gőzerővel dolgoznak a háttérben különféle újdonságokon, amelyekkel garantálhatják, hogy a játékosok ne hagyják ott egyhamar a Modern Warfare-t. Nemrég például egy elég különleges battle royale módról érkeztek pletykák, amire ugyan még várnunk kell, de azért most is hoztak nekünk valamit a srácok.

Hirdetés

Megérkezett mindhárom platformra a játék 1.10-es frissítése, aminek letöltéséhez 20 gigabájtnyi szabad helyre lesz szükségünk a gépünkön. Habár elég méretes patchről van szó, nem bővült túl sok új tartalommal az új CoD. Összesen két új Special Operationt, valamint egy vadonatúj Classic Spec Ops missziót kaptunk, illetve bekerült még két friss playlist, a Gun Game és a Realism Moshpit.

A fentieken túl pedig érkezett egy csomó változás és javítás, aminek hála valamivel csiszoltabb játékélményben lehet részünk, mint korábban. Ha kíváncsiak vagytok az összes újdonságra, akkor erre találjátok a teljes listát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)