Hirdetés

Októberben jelenhet meg a 2019-es Call of Duty

|

Huncut megoldással sikerült belekukkantani az előzetesbe, így derült fény a dátumra.

Hirdetés

A nemes egyszerűséggel csak Call of Duty: Modern Warfare címet viselő idei CoD megjelenési dátumát még hivatalosan nem jelentették be, de úgy tűnik, hogy egy szemfüles Reddit-felhasználónak mégis sikerült megismernie a dátumot. 

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare előzetese a YouTube premier funkciója segítségével lett feltöltve a videómegosztóra, azaz csak az előre beállított időpontban élesedik, előtte nem lehet megnézni. Igen ám, de létezik egy olyan Chrome plugin, ami képes képkockákat kilopni már így is a feltöltött anyagból. Ezt használta a nehpets1999 nevezetű Reddit-felhasználó is, ide kattintva pedig ti is megnézhetitek, hogy mit látott. 

Bár az általa felöltött videó eléggé homályos, az azért világosan látszik, hogy az előzetes egyik képkockáján az október felirat olvasható, tehát ezek szerint a játék 2019 októberében fog megjelenni. Egyesek már azt is tudni vélik, hogy a megjelenés napja egészen pontosan 2019. október 18. lesz. Ez egyébként cseppet sem lenne meglepő, hiszen bár a 2006-os Call of Duty 3 óta minden rész novemberben jelent meg, tavaly már októberben jött ki a Call of Duty: Black Ops 4. A videó egy másik képkockáján pedig egy szivarozó alak látható, aki sokak szerint nem más, mint Captain Price. 

Nem kell már sokáig várnunk azonban a hivatalos leleplezésre sem, erre ugyanis ma este 7 órakor kerül sor. Figyeljétek a GSO-t, azonnal beszámolunk majd a friss infókról!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)