Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare 3 - már Xbox One-on is játszható

|

Akinek megvan a Call of Duty: Modern Warfare 3 Xbox 360-ra, az már le is porolhatja a lemezt, hiszen a játék működik Xbox One-on is.

Hirdetés

A Microsoft folytatja a jobbnál-jobb címek szállítását az Xbox One kompatibilitási listájára, ezúttal a Call of Duty franchise 2011-es, modern hadviselésre fókuszáló epizódját mentették át az előző generációból. 

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 3 ugyanis mostantól azon Xbox 360-as játékok sorát erősíti, amelyek a visszafelé kompatibilitás nagyszerű technológiájának köszönhetően már Xbox One-on is futtathatóak, ezzel pedig az Activision és a Microsoft valószínűleg rengeteg rajongót tett boldoggá. 

A játék ráadásul akciósan beszerezhető az összes DLC-jével együtt az Xbox Live Gold előfizetőknek szóló "Xbox 360 Deals with Gold" kedvezmények keretében. Ennél jobb alkalom nincs a bepótlásra, újrajátszásra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)