Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare 4 - teljesen bizarr információk keringenek a neten

|

A nem megbízható forrásból származó pletykák szerint lesz kampány a játékban, de csak a Modern Warfare 2-ét játszhatjuk újra.

Hirdetés

Mindig nagyon óvatosnak kell lenni, ha pletykákkal találja magát szembe az ember. Persze soha nem tudhatjuk, hogy a random fórumozók állításaiból mi igaz és mi nem, de vannak köztük annyira abszurd dolgok, amikről azt gondolhatjuk elsőre, hogy ilyet csak kitalálni lehet.

Hirdetés

Valószínűleg idén ősszel tényleg a Modern Warfare 4-et kapjuk, ami remélhetőleg nem olyan lesz, amilyennek a neten keringő infók lefestik. Mondjuk azt is nehéz volt elhinni, hogy a Black Ops 4-ben nem lesz kampány, aztán tessék.

Állítólag a MW4-ben a Modern Warfare 2 kampányát játszhatjuk újra, annyi különbséggel, hogy kiveszik a No Russian küldetést (ami egyértelműen az egész sorozat egyik fénypontja volt, és a valaha volt egyik leghatásosabb misszió FPS-ben, szóval teljesen abszurd lenne megszabadulni tőle), és elképzelhető, hogy később a Modern Warfare 3 kampányát is mellécsapják. A No Russian kihagyását olyan szempontból meg lehetne érteni, hogy már tíz évvel ezelőtt is hatalmas botrány lett belőle, most meg még többen, még hangosabban emelnének szót ellene és kötnék össze valós terrortámadásokkal - olyanok, akik nem értik az események jelentését, de ez sosem volt feltétel a véleményalkotáshoz és heves ellenkezéshez. Pláne nem a videojátékok és a terrorizmus összekapcsolásához.

Nagy hangsúlyt kap a multi, visszatérnek klasszikus pályák és fegyverek, valamint ebben is lesz battle royale mód a sorozat ikonikus karaktereivel, illetve egy olyan pályával, aminek 45%-át hó fedi. Megjelennek a specialisták is, valamint átköltözik a Black Opsokban látott Pick 10 rendszer. 

A Black Ops 4 számára a sikert egyértelműen a Blackout mód hozta meg, de nagyon fura lenne, ha egy év után már nyugdíjaznák is, és átterelnék az embereket az új játékra. Persze az Activisiontől kitelik, de elvileg hosszabb távra terveztek a tavalyi CoD-dal. A legjobban egy jó, új kampánynak, illetve egy  földhöz ragadt, modern háborús multinak örülnénk. Simán beigazolódhatnak a fentiek, de bízunk benne, hogy nem fognak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)