Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 4 lehet az idei új CoD epizód

|

Először sokan a Ghosts 2-re gondoltak, de úgy tűnik, mégis a negyedik Modern Warfare érkezik 2019-ben.

Hirdetés

Két dolog örök: az adó, és az, hogy minden évben érkezik új Call of Duty epizód. Ezt persze a többéves fejlesztési idő miatt csak úgy tudják megoldani, hogy három stúdió között rótálódnak mindig az aktuális részek. Idén ismét az Infinity Ward lesz a soros, azt viszont egyelőre nem tudjuk, hogy egészen pontosan milyen CoD epizódot készítenek a srácok. Egy erős tippünk viszont már most van. 

Hirdetés

Az Infinity Ward vezető kommunikácós menedzsere, Ashton Williams ugyanis az utóbbi időben elég beszédes kis képeket és gifeket tett közzé a Twitteren. Ezek általában koponyákat és szellemeket ábrázoltak, így pedig nem is csoda, hogy sokan úgy hitték, a Ghosts 2 lehet a következő Call of Duty játék. Később azonban cáfolat érkezett ezzel kapcsolatban, szóval elvileg mégsem a Ghosts 2-re kell számítanunk 2019-ben. Így viszont egyből egy másik, elég valószínűnek tűnő teória kezdett el terjedni.

Az SAS-ben szolgáló Simon "Ghost" Riley nevére asszociáltak ugyanis a legtöbben az említett csontvázak és kísértetek alapján. Riley-től a Modern Warfare 2-ben vettünk búcsút, szóval, ha tényleg ő a következő játék központi karaktere (ami így valószínűleg a Call of Duty: Modern Warfare 4 lesz), akkor jó eséllyel egy előzménysztorit fogunk kapni 2019-ben. Egyébként már tavaly is arról szóltak kósza pletykák, hogy a következő játék a Call of Duty: Modern Warfare 4 lehet.

Ti örülnétek, ha valóban egy negyedik Modern Warfare játékot kapnánk meg idén? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)