Hirdetés

Call of Duty Modern Warfare 4 - most akkor mi van?

|

A Call of Duty: Ghosts várhatóan megfelel majd minden elvárásunknak, ami mind szép és jó. De vajon mi a helyzet a modern hadviselés háza táján?

Hirdetés

A Call of Duty: Ghosts-ról már szinte mindent tudunk, a tegnap kiszivárgott homályos képek elég tiszta képet adnak a játékról, de vajon mi a helyzet a MW 4-gyel? 

Az Infinity Ward gőzerővel dolgozik a Call of Duty: Ghosts-on, hiszen a megjelenésig már alig egy hét van hátra. Így viszont nem valószínű, hogy a közeljövőben folytatást kap a Modern Warfare sorozat – tudhattuk meg a kissé elszomorító hírt egy interjúból, Tina Palacios-szal, az Infinity Ward közösségi menedzserével. Viszont kompenzációként Palacios biztosított minket arról, hogy a Ghosts szereplői erős háttérsztorival rendelkeznek majd, hiszen a Modern Warfare 2-ből ismert Ghost karaktere inspirálta a fejlesztőket, akik jobban meg szerették volna ismerni a rejtélyes figurát.

Ami pedig a Modern Warfare 4-et illeti, azért pletykák még mindig akadnak, hiszen a korábban a Modern Warfare 3-on dolgozó Sledgehammer Games stikában hozzáadta portfóliójához a még nem létező 4. installációt. Most vajon Palacios kisasszonynak higgyünk, vagy reménykedjünk, hogy a Sledgehammer nem csak egy jó marketing taktikát alkalmaz? Szerintetek ki mondhat igazat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)