Hirdetés

Call of Duty - az egyik korábbi fejlesztő szerint idén már a Modern Warfare 4 jöhet

|

Robert Bowling bejegyzése erősen arra utalt, hogy 2019-ben végre egy új Modern Warfare résszel bővülhet a sorozat.

Hirdetés

Egyelőre semmi konkrétumot nem tudunk az idén esedékes új Call of Duty epizódról, mindössze annyi bizonyos, hogy az Infinity Ward fogja készíteni a játékot - elvégre a három fejlesztőcsapat, az Infinity Ward, a Sledgehammer Games és a Treyarch hároméves rotációban váltja egymást. Utoljára 2011-ben kaptuk meg a Call of Duty: Modern Warfare 3-at, azóta a Ghosts és az Infinite Warfare alcímeket viselő részeket szállította le nekünk az Infinity Ward. Most pedig egy korábbi munkatársuk tweetje alapján indult el a találgatás. 

Hirdetés

Robert Bowling kreatív vezető most épp az EA-nek dolgozik, de korábban az Infinity Ward berkein belül töltötte be ezt a pozíciót. Nemrég a Twitteren arról cserélt eszmét egy rajongóval, hogy mostanában minden lövölde futurisztikus környezetet használ, kevés a napjainkban játszódó, modern FPS. Bowling erre a következőképpen reagált:

"Még az idén kapni fogsz egy Modern lövöldét, ne aggódj"

És innentől kezdve persze már a találgatások mezejére érkeztünk, de azért elég valószínű, hogy nem véletlenül használt nagy M betűt Bowling, mikor leírta a Modern szót, tehát egy esetleges Modern Warfare 4-re utalhatott.

A fejlesztő egyébként később arra is kitért, hogy biztosan nem jön majd Infinite Warfare 2, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen a távoli jövőben játszódó CoD eladásai a többi epizódhoz képest elmaradtak a várakozásoktól. Az Activision nagyjából április-május környékén szokta általában leleplezni az aktuális Call of Duty részt, szóval elvileg már nem kell sokáig várnunk a hivatalos infókra sem. 

Addig is meséljetek: ti örülnétek, ha idén valóban a Modern Warfare jelenne meg? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)