Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - a PC-sek csodaszép háborút kapnak

|

Az idei Call of Duty nem csak a régivonalas rajongókat, hanem a keményvonalas PC-seket is igyekszik hadba hívni, a játék kihasználja a legújabb RTX grafikus kártyák tudását is.

Hirdetés

Tegnap az Activision és az Infinity Ward bemutatták a 2019-es Call of Duty-t, ami újra modern háborúkba visz bennünket. Persze a modern háborúhoz modernebb látvány is dukál, és ehhez egy felturbózott - egyelőre még nem részletezett - grafikai motor is jár, persze megfelelően tápos képességekkel.

Hirdetés

Az Acitivision elmondása szerint a cél a fotorealisztikus megjelenítés volt, amit az első trailerben mozgás közben láthattunk is. Az előzetesben ugyanis a bemutatott videós anyag 100 százalékosan a játékból származik, tehát semmilyen bűvészkedés nem történt a felvétellel, amit itt látsz, azt (természetesen egy erős gépen és egy csúcskategóriás grafikus kártyán) otthon, játék közben is megkapod majd.

Az Nvidia később megerősítette, hogy az új motorban ray-tracing technológiát is használnak, tehát a legújabb RTX kártyákon a fények, tükröződések és becsillanások mind kifejezetten valósághűek lesznek. Emellett az új játékmotor támogatja a HDR-t, a volumetric lighting technológiát, a fizika alapú renderelést is, ami azt jelenti, hogy ha mostanában cseréltél grafikus kártyát (és az egy NVIDIA RTX 20xx típus), akkor a játék maximálisan kihasználja majd, bár természetesen a futásához nem feltétlenül szükséges ilyen modell, de akkor le kell mondanod bizonyos effektekről.

A Call of Duty: Modern Warfare a tervek szerint 2019. október 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)