Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - beszól a játék, ha valaki többször tesz meg egy szörnyű dolgot

|

A kampány egyik jelenetében megtehetünk valamit, amitől eleve visszakerülünk az előző ellenőrzőponthoz, de a fejlesztők arra is felkészültek, hogy lesznek, akik többször megpróbálják.

Hirdetés

Egyelőre pozitívak a visszajelzések a pénteken megjelent Call of Duty: Modern Warfare minden módja kapcsán. Mi mondjuk HP-val már négyszer agyvérzést kaptunk az első Spec Ops küldetéstől és kétszer a multitól, de azért élvezzük. 

Hirdetés

A kampány is jól sikerült, még ha nem is lett annyira ütős, mint a Call of Duty 4-é. Van benne néhány elég durva jelenet, de remekül bemutatja a harcok, a terrorizmus szörnyűségeit.

Itt durva spoiler következik, most kapcsoljatok el, ha nem akarjátok tudni, mi történik az egyik küldetésben!

A Clean House misszió során az a feladatunk, hogy behatoljunk egy házba, ahol egy anyuka felveszi síró gyermekét. Lelőhetjük mind a nőt, mind a babát; előbbi esetben továbbhaladhatunk, miután társaink leszólnak minket, utóbbi viszont bukást eredményez, és megjelenik egy üzenet, mely szerint "a gyermekek nem harcosok". Ha valaki az újratöltés után ismét úgy dönt, hogy végez a gyermekkel, újabb üzenetet kap, ami azt írja, "Ezt most komolyan gondolod?".

Érdekes, hogy az Infinity Ward felkészült erre. Nektek hogy tetszett egyébként a kampány?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)