Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - battle royale mód is érkezhet a megjelenés után

|

Egy pletyka szerint a megjelenés utáni tartalmak között lesz a népszerű játékmód, ami már az előző CoD-ban is remekül működött.

Hirdetés

Az Infinity Ward kategorikusan kijelentette, hogy megjelenéskor nem lesz battle royale a Call of Duty: Modern Warfare-ben, mivel fontosnak tartják, hogy a játék autentikus legyen, és hű az eredeti Modern Warfare hangulatához, ebbe pedig szerintük nem fért volna bele ez a mód. Az előzetes tesztek alapján sikerülhet megugraniuk az önmaguk által felállított lécet, de egy forrás szerint szeretnének biztosra menni és a megjelenés után mégis beletesznek battle royale-t a játékba.

Hirdetés

A korábbi Modern Warfare szivárogtatásoknál megbízhatónak bizonyuló TheGamingRevolution nevű Twitter-felhasználó nemrég osztotta meg, hogy mivel a Modern Warfare aranylemezre került és elkezdődött a sokszorosítás, a fejlesztők elkezdtek a megjelenés utáni tartalmakkal foglalkozni, melyek közül a legfontosabb jelenleg a battle royale mód. Szerinte semmilyen hivatalos hírt nem kapunk erről a megjelenésig, de nagyjából január végére tervezik az indulását:

Azt is hozzátette, hogy az eddigiektől eltérően a battle pass is csak a battle royale-hoz lesz elérhető, illetve van rá esély, hogy a többi multiplayer módhoz is, de egyelőre még nem lesz benne a játékban. Mindezeket a híreket érdemes kellő távolságtartással kezelni, amíg a stúdió meg nem erősíti őket, amire lehet nem is kell nagyon sokat várnunk, hiszen a Call of Duty: Modern Warfare megjelenése már itt van a küszöbön, mivel október 25-én már meg is nézhetjük, hogy sikerült-e visszaadni a klasszikus hangulatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)