Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - olyan battle royale módot kaphatunk, amelyben akár kétszázan is lövöldözhetünk

|

Sőt, egy friss adatbányászat alapján a fejelsztők nemcsak a játékosszám tekintetében szeretnék átdolgozni a jól bevált receptet.

Hirdetés

Mostanában megint jó Call of Duty-rajongóknak lenni, hiszen a hagyományosabb összecsapásokat visszahozó Modern Warfare elég nagy sikert aratott a játékosok körében. Már most is elérhető egy nagyobb volumenő csatákat kínáló játékmód benne, de jó esély van rá, hogy még ennél is továbbmegy az Infinity Ward, és hoz nekünk egy vérbeli battle royale módot.

Hirdetés

Egy Senescallo nevű adatbányász a Redditen osztotta meg a közösségel a frissen kinyert részleteket, amelyek alapján nagy a valószínűsége annak, hogy a jövőben, egészen pontosan 2020 elején battle royale-lal bővül a Modern Warfare. Ha minden igaz, akkor ezen a térképen lőhetik majd egymást szitává a játékosok:

Az információk szerint a csatatér a Ground War és a Spec Ops módok pályáit is magában foglalja, aminek köszönhetően egészen nagy mozgásteret kapnak a játékosok, ami bizony kelleni is fog, ugyanis a szokásos 100 fő helyett összesen 200-an kommandózhatnak majd rajta egyedül, párosan, illetve négyfős csapatban is. A megduplázott játékosszám mellett jön még egy nagy újdonság, a Gulag. Itt 1v1-es összecsapások zajlanak a meccsből kiesett játékosok között, a párharcból győztesen kikerülők jutalma pedig az, hogy respawnolhatnak. Sőt, néha az is előfordulhat, hogy a börtön összes lakója visszatérhet a meccsbe. Egy idő után azonban bezár a bazár, és a továbbiakban már nem lesz elérhető a Gulag. Csapattársainkat egyébként úgy tudjuk majd bejuttatni ide, hogy elvisszük a testüket és egy respawn tokent egy mentőhöz.

Missziók teljesítésével és ellenfelek kiiktatásával úgynevezett Plunderre tehetünk szert, amiből ütős cuccokat vásárolhatunk magunknak, vagy elhelyezhetjük azt a pályán lévő ATM-ekben. Ha ez utóbbi megoldást választjuk, akkor viszont érdemes résen lenni, mert a bankba belépve riasztva lesznek a közelben tartózkodó ellenségek, akik simán ránk törhetnek, ha nem vagyunk elég óvatosak. A battle royale küldetései másmilyenek lesznek, mint a Black Ops 4 Blackout módjában, mivel néha az lesz a feladatunk, hogy levadásszunk egy bizonyos játékost, máskor pedig ládákat kell gyűjtögetnünk.

A kiszivárgott részletek kapcsán még nem érkezett hivatalos megerősítés vagy bejelentés, szóval jelenleg még csak pletykaként szabad kezelni a dolgot. Ha kíváncsiak vagytok az összes részletre, akkor mindenképp böngésszétek át Senescallo bejegyzését! Ti örülnétek egy ilyen battle royale játékmódnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)