Hirdetés

Egy glitch miatt már bejárható a Call of Duty: Modern Warfare battle royale térképe

|

Bárki Modern Warfare battle royale felfedező útra indulhat, és még csak különösebb trükközést sem igényel a dolog.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare battle royale játékmódját még meg sem erősítették, de már többször is láttuk nyomait. Volt, aki egy töltési bug miatt tudott berepülni a csatatérre, és volt aki beglitchelte magát a spectator mód kamerájával. Utóbbit egy /r/ModernWarfare-en található posztnak köszönhetően már mindenki kipróbálhatja.

Hirdetés

Az első lépés, hogy indítani kell egy privát kört a Vacant pályán. Amikor elindul a meccs, csak váltsunk specator módra, és a kamerával mehetünk is meglesni a battle royale mód csataterét. Egy hibának köszönhetően a játék kienged minket Vacant határain (ami egyébként az infók szerint egy kis része a battle royale térkép egészének), így átlebeghetünk az eddig nem látott arénára.

Persze az egész csatateret nem rendereli le a játék, így csak az elnyagyolt körvonalait láthatjuk az egésznek. Ha közelebb megyünk, akkor látszódni fog, hogy itt-ott nincs textúra, az épületek nincsenek kidolgozva még rendesen, ez még csak egy elméleti alap.

If you spectate in a private match on Vacant, you can explore the entire Ground War/ Battle Royale map from r/modernwarfare

A glitch egyébként elvileg megerősíti  azt a korábban pletykált feature-t is, aminek lényege, hogy a kiesett játékosok a Gulagba kerülnek egy 1v1 körre, a győztes pedig visszatérhet a harcba.

Már csak az van hátra, hogy az Activision és az Infinity Ward végre hivatalosan is bejelentsék a Modern Warfare battle royale játékmódot. Reméljük, már nem várnak ezzel túl sokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)