Hirdetés

Újabb bizonyíték került elő a Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale módjáról

|

Egy játékos egy meccs betöltése közben véletlenül ismeretlen pálya felett találta magát. A helyszín pedig kicsit nagy egy szokásos multis arénához.

Hirdetés

A Black Ops 4 népszerűsége legalább részben a battle royale módjának volt köszönhető, így feltételezhető, hogy az Acitivision nagyon szeretné visszahozni a mókát a Modern Warfare-ben is. Azért konkrétabb bizonyíték is van a játékmód fejlesztésére, mint például a korábban már adatbányászok által előbányászott csatatér.

Hirdetés

Egy Nateberg3 nevű Reddit felhasználó ugyanis azt állítja, hogy miközben töltött be egy Spec Ops meccsbe, hirtelen a levegőben találta magát, alatta pedig egy titokzatos csatatér terült el. A hely minden jel szerint ugyanaz, amit az adatbányászok már korábban kiástak.

Video of Full Battle ROYALE Map from r/modernwarfare

Valószínűleg már csak idő kérdése, hogy az Activision bejelentse a módot. A legnépszerűbb teóriák szerint 2020 elején fog befutni, és egy különálló, ingyenesen játszható megoldás lesz, amiben 200 játékos fog lövöldözni. A fejlesztésért a Raven Software felel az első hírek szerint. Meglátjuk, ebből mennyi lesz az igazság.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)