Hirdetés

Így nézhet ki a Call of Duty: Modern Warfare battle royale pályája

|

A második szezon előzetesében már láthattunk az új módra utaló nyomokat, és úgy néz ki, hogy a frissítés fájljai között még több érdekesség lapult.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare nem panaszkodhat, ha multiplayerének népszerűségéről van szó, de az Infinity Ward erre a jelek szerint még rátenne egy lapáttal. Már jó pár nyom utalt arra, hogy érkezik egy battle royale mód is a játékba, ugyanis néhány glitchnek köszönhetően néhányan már bent találták magukat készülőben lévő pályán. A nemrég élesedő frissítésben most megtaláltak egy képet, amin nagy valószínűséggel az új helyszín térképe látható. 

Hirdetés

Az új szezon előzetese egy olyan képsorral zárult, ahol katonák ejtőernyővel ugranak ki egy csapatszállító repülőből. Erről sokan azt gondolták, hogy egy utalás lehet a hamarosan debütáló új módra, és ugyan bejelentést még nem kaptunk, egyre biztosabbnak tűnik, hogy hamarosan egy - a Black Ops 4-ben is komoly sikernek örvendő - battle royale pályán eshetünk egymásnak. A játék fájljai közül lelkes rajongók előtúrtak egy képet, ami valószínűleg ennek a területnek a térképe lehet:

Persze ne felejtsük el, hogy hivatalosan még mindig nem erősítették meg, érkezik-e ez a mód, és simán lehet, hogy a fejlesztők kivárnak addig, amíg a Modern Warfare iránt kissé csökken a kereslet, hogy ezzel tornásszák vissza magukat a nyeregbe.

Ti örülnétek a battle royale módnak a Modern Warfare-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)