Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - továbbra is pletykálnak egy ingyenes battle royale módról

|

Egy pletyka szerint nem csak hogy készül a Modern Warfare battle royale módja, de az ráadásul ingyenesen játszható formában fog megjelenni.

Hirdetés

Most, hogy ezerrel pörög a hype vonat, nem csoda, hogy mindenki igyekszik nagyot mondani a témában. Egyelőre a hivatalos álláspont az, hogy a Call of Duty: Modern Warfare nem fog battle royale módot kapni, de ennek ellenére nem nyugszanak azok a híresztelések, melyek szerint igenis várható egy ilyen játékmód, sőt, teljesen önálló formában, ingyenesen elérhető lesz mindenki számára.

Hirdetés

A pletyka egy olyan YouTube videóstól, The Long Sensationtől indult, aki korábban is szivárogtatott ki infókat, melyek végül igaznak bizonyultak (például, hogy az idei CoD címe Modern Warfare lesz). Ezerrel pörög, a jövőre érkező CoD kapcsán is bennfentesnek tűnő infókkal hergeli a népet. Ő úgy tudja, hogy a battle royale mód része lesz ugyan a teljes Modern Warfare csomagnak, de aki nem rendelkezik a játékkal, az ingyenesen letöltheti és élvezheti majd.

Long Sensation korábbi szivárogtatásai miatt nem söpri le senki azonnal az asztalról ezt az információt, de azért egyelőre kezeljétek ezt a helyén, a fejlesztők hivatalos álláspontja az, amit fentebb olvashattok, vagyis egyelőre a "klasszikus" többjátékos módokra koncentrálnak. Persze azt is tudni lehet, hogy az Activision nagyon szeretné az új CoD valamelyik darabkáját ingyenesen játszhatóvá varázsolni, de egyelőre ezek is csak kósza híresztelések, de nem zárják ki azt a lehetőséget, hogy a megjelenés után majd erre fókuszál a csapat, tehát mondjuk 2020-ban meglepnek minket egy battle royal mellékággal. 

A Call of Duty: Modern Warfare megjelenés október 25-én esedékes, a többit majd meglátjuk ezután.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)