Hirdetés

Free-to-play lesz a Call of Duty: Modern Warfare battle royale módja

|

Újabb részletek szivárogtak ki az egyébként is rosszul titkolt újdonságról.

Hirdetés

Aki az elmúlt napokban belépett a Modern Warfare-be, láthatott egy új, titkosított menüpontot a főmenüben, de aki járt a neten az elmúlt fél évben, bizonyára korábban értesült már arról, hogy jön egy battle royale mód. Az Infinity Ward azért igyekezett titokzatoskodni, úgy tenni, mintha a szivárgások egy másik univerzumban történtek volna.

Hirdetés

A napokban újra felpörgött az élet, de vegyes infókat kapunk. Megbízhatónak tartott források szerint már ma elstartol a Warzone, mások úgy tudják, március 10. a megjelenés dátuma. Nem elképzelhetetlen, hogy a Modern Warfare vásárlói mától játszhatnak vele, de az önálló, free-to-play változat csak márciusban jelenik meg.

Mert hogy ez is lesz: az Activision állítólag leválasztja a Warzone-t az alapjátékról, és ingyenesen elérhetővé teszi. Többen is írtak arról, hogy óriási játékteret kapunk, amin 200 játékos küzdhet meg egymással, és ismét multis pályákból ollózzák össze.

Érdekesen oldják meg az újjászületést: az elhullott játékos csapattársainak el kell cipelniük testét egy mentőautóig, ahonnan a gulágba kerül, ott pedig egy másik lelőtt játékossal kell 1v1-ben megküzdenie, miközben más játékosok fogadhatnak rájuk. A győztes visszatérhet a játékba.

Várunk és figyelünk türelemmel, addig olvassátok el ezt a cikket, amiből múltheti szivárgásokról értesülhettek, és nézzétek meg a térképet itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)