Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - a béta több rekordot is felállított

|

Az Activision hivatalos közleménye szerint több millió érdeklődő próbálta ki a bétát a hétvégén.

Hirdetés

Hétfőn zárult a Call of Duty: Modern Warfare bétatesztje, és ha hihetünk az Activision által a most kiadott sajtóközleményben leírtaknak, óriási volt az érdeklődés iránta. A felhasználók egyébként pozitív élményekről számoltak be, úgyhogy valószínűleg az eladások sem lesznek rosszak - nem mintha egy CoD esetében ettől bármikor félni kellene.

Hirdetés

A kiadott lista szerint a Modern Warfare bétája több ponton is lehagyta a korábbi játékokat, hiszen ennél mérték a legnagyobb játékosszámot, a legtöbb játékban töltött órát, valamint eddig még nem volt olyan magas az egyszerre játszók száma (összeadva a PC-s, PS4-es és Xbox One-os játékosok számát), mint ez alkalommal.

Az Infinity Ward főnöke, Patrick Kelly hozzátette, hogy a két bétatesztes hétvége során rengeteg adatot és visszajelzést gyűjtöttek, melyek mind segítenek majd a játék gördülékeny indulásában. A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)