Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - Ground War mód is lesz a bétában

|

Aki rápörög a következő béta alkalomra, annak lehetősége lesz kipróbálni a 64 fős darálót.

Hirdetés

Azok, akik részt vesznek a második Call of Duty: Modern Warfare béta hétvégén, kipróbálhatják majd a 32v32-es Ground War többjátékos módot. A friss infó a PS4-es nyílt bétában volt olvasható, ebből pedig az is kiderült, hogy most szombaton kerül be az új móka.

Hirdetés

A Ground War hivatalosan most szombaton, egészen pontosan tehát szeptember 21-én kerül be a játék bétaverziójába, és a Karst River Quarry pályán lesz kipróbálható. Ez a nap egyébként ugyanaz az időpont, amikor a béta megnyílik mindenki számára, mindhárom platformon, függetlenül az esetleges előrendeléstől. A nyílt béta pedig pontosan szeptember 23-ig tart majd.

A Call of Duty: Modern Warfare megjelenése október 25-én lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)