Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - konzolokon is játszhatunk billentyűzettel és egérrel

|

Ha valakinek nem állna kézre a kontroller, akkor más beviteli eszközökkel is harcba indulhat.

Hirdetés

Az eddig nyilvánosságra hozott információk alapján ütős többjátékos részt kap a Call of Duty széria idei felvonása, amit az Infinity Ward fejleszt. Ráadásul cross-playre is lesz lehetőség a különböző platformok között, és szerencsére ezt is okosan oldják meg a fejlesztők.

Hirdetés

Joe Cecot, a stúdió dizájnért felelős rendezője a PlayStation Blognak árult el néhány fontosabb tudnivalót a Call of Duty: Modern Warfare-ről, és természetesen a cross-play is szóba került, hiszen a széria történetében most először lesz elérhető ez a funkció. A fair play érdekében a meccskeresés során a rendszer figyelembe fogja venni, hogy milyen beviteli eszközöket használ a játékos, így remélhetőleg senki nem jut majd előnyhöz az általa preferált platform miatt. Ezt a megoldást egyébként már máshol is láthattuk, hiszen például az Epic Games is alkalmazza a Fortnite esetében.

Ez egyébként nem új információ, viszont Cecot most azt is elárulta, hogy a játék támogatja a különböző perifériákat, aminek hála akár konzolokon is használhatjuk a PC-n jól bevált billentyűzet-egér kombinációt. Persze meccs közben már nem variálhatunk a dolgokon, így nem lesz lehetséges a hardverrel való trükközés.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti milyen platformon indultok majd háborúba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)