Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - a fejlesztők részletezték a cross-play működését

|

Most egy kicsit többet is megtudhatunk a platformok közötti mókáról, ami egyébként már a nyílt bétában elérhető lesz.

Hirdetés

Azt már tudjuk egy ideje, hogy lesz cross-play az idén ősszel debütáló Call of Duty: Modern Warfare-ben, sőt akár konzolokon is játszhatunk billentyűzettel és egérrel. Most viszont picit részletesebben is megismerhetjük a funkció működését.

Hirdetés

Felkerült az Activision oldalára egy hivatalos bejegyzés, amiből leginkább a hamarosan rajtoló nyílt bétában is elérhető cross-play funkcióról derült ki néhány érdekesség. Fontos megjegyezni, hogy ez egy opcionális dolog lesz a játékban, tehát ha nem szeretnénk más platformok felhasználóival együtt nyomulni, akkor egyszerűen kikapcsolhatjuk majd ezt az egészet. A mókához egyébként szükség lesz egy Call of Duty-fiókra, aminek hála többek között egy nagy barátlistába gyűjthetjük össze ismerőseinket, függetlenül attól, milyen platformon játszanak.

Az összes többjátékos mód elérhető lesz cross-playen keresztül, viszont egyelőre a fejlesztők nem terveznek rangsorolt meccseket és kompetitív bajnokságokat ehhez a funkcióhoz. A bátrabbak egyébként olyan lobbykba is becsatlakozhatnak, ahol vegyesen vannak kontrolleres és billentyűzet-egér kombós játékosok, ami picit unfairnek tűnhet, de ha valaki erre vágyik, akkor természetesen játszhat így is.

Ti kipróbáljátok majd a játékot a nyílt bétában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)