Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - úgy tűnik, hogy lesz cross-save is

|

Ha átmész egyik platformról a másikra, mennek veled az eredményeid is. Legalábbis így működik ez a mostani bétában.

Hirdetés

Ugyan jelenleg még sem az Activision, sem az Infinity Ward nem erősítette meg, de a béta játékosok sorban jelentik, hogy amikor átlépnek egyik platformról a másikra, akkor az eredményeik mennek velük a saját Call of Duty regisztrációnak köszönhetően. A cross-save ezek szerint már nem csak egy távoli ábránd a Call of Duty esetében sem.

Hirdetés

A dolgunk annyi, hogy az Xbox Live, PSN és Battle.net fiókunkat kössük hozzá a Call of Duty fiókunkhoz, és a mentésünk már meg is lesz osztva a rendszerek között. Így ennek köszönhetően minden elért eredmény, karakterszint és feloldott kütyü Xbox One-on és PlayStation 4-en is velünk marad (a felhasználók egyébként sorban jelentik, hogy PC-vel is működik a megoldás, mi még nem próbáltuk ki).

Az Activision egyelőre annyit erősített meg, hogy lesz cross-play támogatás, ami egyébként már aktív is a jelenlegi bétában. Jelenleg várjuk a kiadó vagy a fejlesztő válaszát a felbukkant jelentésekre, hiszen most a legnagyobb kérdés, hogy a cross-save marad-e a béta után is vagy esetleg csak egy tesztelés alatt álló, jövőbeli feature-ről van-e szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)