Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - dedikált szerverek is lesznek

|

Az Infinity Ward semmit nem bíz a véletlenre: megadnak mindent, amire a rajongók csak vágyhatnak.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare fejlesztőinek egyértelmű célja, hogy összerakják a lehető legjobb Call of Duty többjátékos élményt (most abba ne menjünk bele, hogy szerintük abba ez is beletartozik). A CoD formula szinte minden részébe belenyúlnak, ideértve a szerverstruktúrát is, hogy tényleg ne legyen okunk siránkozni.

Hirdetés

Ezúttal végre ugyanis dedikált szervereket is kapni fogunk, mint az a Game Informer szeptemberi címlapsztorijából kiderült. A PC-n túl az összes többi platform (tehát a PS4 és az Xbox One) is az induláskor megkapja majd a saját szerverrendszerét, nem kell tartanunk attól, hogy újra P2P rendszert alkalmaznak. Amit viszont tudunk, azt mind leírtuk nektek egy méretes cikkben, érdemes elolvasni!

A Call of Duty: Modern Warfare megjelenés október 25-én lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)