Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - egy DLC megvásárlásával a veteránoknak lehet adományozni

|

Fegyverfestés, célzó, embléma és hátlap lesz megszerezhető egy közelgő Modern Warfare Remastered DLC csomag megvásárlásával, melynek bevételei teljes egészében az amerikai veteránokat segítő szervezetekhez jutnak el.

Hirdetés

Már nyolc éve működik az Activision által alapított Call of Duty Endowment szervezet, melynek célja, hogy a háborúból hazatért amerikai katonák visszailleszkedését, munkakeresését segítse. Néha adománygyűjtéseket szervez, melynek bevételei valamely más, a veteránokat segítő csoporthoz jutnak el.

Holnap fog megjelenni a Modern Warfare Remasteredhöz a Call of Duty Endowment Brass Personalization Pack, melynek tartalma az alábbi képen látható. Az áráról semmit nem tudni, de a teljes összegből adomány lesz. Valószínűleg 5 dollár körül mozog majd, ami tényleg nem egy nagy tétel.

Ezek a csomagok általában csak az Egyesült Államok területéről vásárolhatók meg. (Van ilyen az Infinite Warfare-hez is.) Reméljük, lesz majd olyan, amit világszerte elérhetővé tesznek, mert azon túl, hogy a nemes cél miatt külön jól esne megvenni, jól is nézki a tartalom. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)