Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - dupla XP jár mindenre az új szezon kezdetéig

|

Ha szeretnétek felzárkózni, akkor most érdemes lesz nekiveselkedni a multinak. Kétszeres tapasztalati pont jár az online játékmódokban a játékos- és fegyverszintek növelését segítendő.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare első szezonos frissítése december 3-án érkezik. A tartalom több darabban fog befutni, de a lényeg, hogy a dátum nagy nap lesz a rajongók életében. Ennek örömére a fejlesztők dupla XP-vel jutalmaznak mindenkit, egészen december 2-ig, szóval most érdemes beleugrani a multiba, ha gyorsan szeretnél fejlődni.

Hirdetés

Ez nagyjából elég idő ahhoz, hogy elérjük az Officer rangot. A Season 1 kezdetén viszont mindenkinek lezárják az Officer rangját, és a játékosok szalagokat kapnak az addig elért eredményeikért. Ezután mindenki elkezdheti majd újra a menetelést a 155-ös rang felé. Így lesz ez az összes többi szezon alatt is, de természetesen minden megszerzett jutalmat megtarthatunk, köztük az Enlisted rangjainkat is.

A Call of Duty: Modern Warfare csatabérlete is decemberben érkezik, így a december egy olyan hónap lesz a COD rajongóknak, amikor mindenképp érdemes lesz belenézniük az új felvonásba. A játék maga pedig eleve megér egy próbát, nézzétek meg videón a tesztünket róla!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)