Hirdetés

Az első szezon végéig dupla XP jár a Call of Duty: Modern Warfare-ban

|

Amíg a második szezont várjuk, mindenki kipörgetheti az elsőből, amire eddig még nem jutott ideje.

Hirdetés

Nem szokatlan jelenség, hogy az Infinity Ward néhány napra meggyorsítja kicsit a játékosok haladását, ezzel ösztökélve őket, hogy nézzenek vissza néhány meccsre. Most viszont nem a szokásos időtartamon át, azaz egy hétvégén keresztül tart majd a dupla XP-s haladás, hanem az első szezon teljes hátralévő részében.

Hirdetés

Egyelőre még nem sokat tudunk arról, hogy miket tartalmaz a Season 2, de ameddig erre várunk, lehetőségünk nyílik kipörgetni, amit jelenleg a játék nyújt, február 11-ig ugyanis dupla tapasztalati pont jár a haladásért a karakterekhez, a fegyverekhez és a battle pass tierekhez. A könnyítés már él, tehát ha még egy kicsit feltornásznátok a szintjeiteket, akkor máris nekivághattok a meccseknek.

Az Activision nemrég jelentette be, hogy egy kicsit tovább tart a Season 1, így sanszos, hogy komoly újdonságokkal készülnek a másodikra. Mivel lényegében semmit nem árult még el a kiadó arról, hogy mire számíthatunk a következő szezontól, így valószínűleg hamarosan erről is várhatóak infók. 

Ti már mindent kipörgettetek a jelenlegi tartalmak közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)