Hirdetés

Még több egyedi felszerelésünk lehet később a Call of Duty: Modern Warfare-ben?

|

Sok játékos egyszerűen nincs megelégedve a rendszer jelenlegi működésével, de a jelek szerint már úton van a megoldás.

Hirdetés

Ahogy jó pár korábbi Call of Dutyban, úgy a tavaly megjelent Modern Warfare többjátékos módjában is lehetőségünk van arra, hogy saját ízlésünk szerint állítsunk össze loadoutot annak érdekében, hogy minél hatékonyabbak legyünk a harctéren. Ám mindössze néhány ilyen custom fegyvercsomagunk lehet egyszerre, ami eléggé zavarja a játékosokat.

Hirdetés

Jelenleg maximum öt egyedi összeállítást csinálhatunk magunknak a játékban, ami bizonyára sokaknak bőven elegendő, viszont vannak olyanok, akiknek változatosabb igényeik vannak. Érkeznek is a panaszok a rajongók felől, és nemrég fel is fedezett egy ilyen jelleggű Reddit-posztot az Infinity Ward művészeti vezetője, Joel Emslie, aki egy kommentben kifejtette, hogy szerinte bizony igazuk van a panaszkodóknak, és hozott is nekik egy jó hírt.

Elmondta ugyanis, hogy a csapat már rajta van az ügyön, és úgy gondolja, hogy a következő frissítéssel már orvosolva is lesz a probléma. Azt nem osztotta meg a játékosokkal Emslie, hogy milyen megoldást találtak a dologra, úgyhogy egyelőre csak annyit tehetünk, hogy várunk, de nyilván több szabadságot kapunk majd a felszerelések összeállítása terén. Részünkről jöhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)