Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - éjjellátóval jön a gyűjtői kiadás

|

A szemüveget tartalmazó Dark Edition valószínűleg a játék legdrágább verziója lesz.

Hirdetés

Az Activision és az Infinity Ward egy nagy Call of Duty: Modern Warfare bemutatóval készülnek a mai napra, és a műsorban valószínűleg szerepet fog kapni a legnagyobb gyűjtői csomag, a Dark Edition is. A kiadás legnagyobb dobása mindenképpen a működő éjjellátó szemüveg lesz.

Hirdetés

A sorozat rajongói emlékezhetnek, hogy annak idején a Call of Duty: Modern Warfare 2 gyűjtőije is egy éjjellátóval érkezett, de a mostani láthatóan egy komolyabb darabnak tűnik. Nem is lesz olcsó: a mostanra eltüntetett GameStop szerint 200 dolláros árral számolhatunk a Dark Edition esetében.

A mai Modern Warfare bemutató egyébként kifejezetten a többjátékos részre fókuszál majd. Minden fontos infót természetesen megtaláltok majd a játékról a GSO-n az adás után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)