Hirdetés

Ha előrendelnéd a Call of Duty: Modern Warfare-t, nézd meg ezeket az ajánlatokat!

|

Az Eshop24.hu-n ajándék, míg az O2game.hu-n további akciós játékok várnak a kedvezményes áron előrendelhető, új CoD mellett.

Hirdetés

Október 25-én jelenik meg a Call of Duty: Modern Warfare, ami azoknak is tetszhet, akik utoljára a Call of Duty 4-ben tudtak igazán elmerülni. Az Infinity Ward mindent megtesz, hogy a kampánnyal, a többjátékos móddal és a kooperatív Spec Ops-szal kielégítse minden akciójáték-rajongó vágyát.

Hirdetés

Aki dobozosan tervezi megvásárolni a játék PlayStation 4-es vagy Xbox One-os változatát, annak javasolt megfontolni az Eshop24 és az O2game.hu ajánlatát. Mindkét oldalon 16990 Ft-ba kerül a játék előrendelésben, és ingyenes a szállítás, viszont eltérő ajándékok járnak. Az Eshop24-nél fizetéskor választhattok egyet a felkínált, korlátozott számban elérhető ajándékok közül (kattintsatok a kosárnál az "Ajándék kiválasztása" gombra), az O2game.hu-nál pedig érdemes megnézni az egyéb kedvezményeket, mert egészen jó áron lehet a tiétek pár, viszonylag friss játék.

Az ajánlat az Eshop24.hu és az O2Game ajánlata, minden további kérdésre ezen oldalak ügyfélszolgálatán kaphattok választ.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)