Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare és Warzone cuccokat szerezhetünk streamek nézésével

|

Annyi dolgunk lesz, hogy elindítsunk egy Call of Duty streamet, és pár órán keresztül hagyjuk pörögni. Persze nézni is lehet, ha már...

Hirdetés

Az Activision és a Twitch összeálltak egy laza Call of Duty: Modern Warfare és Warzone kampányra, melynek keretein belül ingyen tárgyakat húzhatunk be CoD streamek bámulásával. Mától egészen augusztus 19-ig él a lehetőség, és ha részt veszünk a buliban, akkor dupla fegyver XP, spéci matrica, calling card és egy fegyverdísz lehet a jutalmunk.

Hirdetés

Ahhoz, hogy mindent bezsebeljünk, összesen négy órányi Warzone vagy Modern Warfare tartalmat kell néznünk "drops are enabled" üzenettel ellátott Twitch csatornákon. Az első óráért jár egy Smoke Up matrica, a másodikért az 1 órányi fegyver XP boost, a harmadikért a Big Bang animált calling card, és a negyedikért kapjuk a Blast Check fegyver díszt.

Mielőtt elkezditek nézni a streameket bizonyosodjatok meg róla, hogy a Call of Duty fiókotok hozzá van kötve a Twitch profilotokhoz,  ezen az oldalon tudjátok csekkolni ezt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)