Hirdetés

Így kell rendet tenni a Modern Warfare hibáit pofátlanul kihasználó játékosok között

|

Valaki megelégelte, hogy ellenfelei egy glitchet kihasználva a falból lövöldöznek, és alaposan visszavágott nekik.

Hirdetés

Hiába lett szórakoztató a Call of Duty: Modern Warfare, sajnos, ahogy minden játékban, úgy ebben is akadnak bugok és glitchek, amelyek néha eléggé megkeseríthetik a játékosok életét. Ám most valaki megelégelte a dolgot, és talált egy remek ellenszert.

Hirdetés

Sajnos a játék több pályáján is vannak olyan pontok, ahol egy-egy glitch miatt elrejtőzhetünk a falban, és így gond nélkül levadászhatjuk ellenfeleinket, miközben ők hozzánk sem tudnak érni, sőt még csak nem is látnak minket. Ez nyilván egyáltalán nem fair dolog, viszont mégis kényelmetlenül sokan vannak, akik élnek is ezzel a lehetőséggel.

Egy xBRITISHxM8x nevű Reddit-felhasználó viszont megunta a pofátlan glitchereket és úgy döntött, alaposan meglepi őket. Tankba pattant, majd a játékbeli hibát kihasználva sikerült a gép csövét benyomnia egy olyan rejtett helyre, ahol több rosszfiú is tartózkodott. Ezt követően pedig megkezdődött a mészárlás:

Giving Wall Glitchers a bit of their own medicine from r/modernwarfare

Nos, hát ezért nem szabad kihasználni az ilyen glitcheket, mert sose tudni, mikor céloz meg bennünket egy tankban ülő, igencsak bosszús fickó. Meg amúgy sem szép dolog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)