Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - néhány fegyver pontosabb, ha nem guggolva lövünk velük

|

Van még mit balanszolni a játékon, és nem csak a 725-ös shotgun erejét kellene lejjebb tekerni.

Hirdetés

Ahogy a Call of Dutykban általában, úgy a Modern Warfare-ben is egész bőséges a fegyverkínálat, viszont van pár olyan stukker, amivel minden meccsben találkozhatunk. Ilyen a kétlövetű 725 shotgun, aminek közelharcban kellene hatásosnak lennie, de a megfelelő kiegészítőkkel gyakorlatilag mesterlövész puskaként is használható.

Hirdetés

Ahogy arra egy youtuber, E-Roc rávilágított, három fegyver esetében ha guggolva lövünk, nagyobb a visszarúgás, mintha állva tüzelnénk velük, ami rendellenes viselkedés. A Kilo 141, az M-13 és az MP-5 mind hibásak ilyen szempontból, amint azt az alábbi videó is mutatja.

Van még pár komoly probléma a játékkal, amiket remélhetőleg elég hangosan jelez a közönség. A VTOL, és gyakorlatilag bármely olyan killstreak, amivel a spawnolókat lehet irtani, felborítja az egyensúlyt, igazságtalanná és élvezhetetlenné teszi a meccseket a rossz végen álló csapat számára. Az Euphrates Bridge pedig a spawncamperek paradicsoma, ezzel sem volna rossz kezdeni valamit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)