Hirdetés

Van esély a Call of Duty: Modern Warfare történetének folytatására

|

Az egyik fejlesztő tweetje reményt adhat azoknak, akik szerették a Modern Warfare sztoriját.

Hirdetés

A minap megjött a Call of Duty: Modern Warfare harmadik szezonja, amely nem csupán a multit, de a Warzone-t is bővítette. Persze a játékosok nem csupán a többjátékos mókát szeretik, a komolyabb témákra fókuszáló kampány is sokakat beszippantott. Bár egyelőre még nem tudni, hogy mit hoz a jövő a franchise számára, de egy szivárogtató szerint még több Modern Warfare résszel bővülhet a széria, amelyre most hivatalos oldalról is kaptunk egy biztató jelet.  

Hirdetés

Egy felhasználó a játék narratívájáért felelős Taylor Kurosakinak igyekezett kifejezni aggályát Twitteren amiatt, hogy remélhetőleg átmenekítenek pár karaktert és történetet a következő játékra ahelyett, hogy csalódást keltő módon belepakolnák azokat a multiplayerbe.

Kurosaki igyekezett megnyugtatni a játékost és elmondta, hogy a megmaradt ötleteiket nem rakják bele a multiba, azoknak bőven lesz tere kibontakozni a folytatásokban. Ez sajnos nem minősül megerősítésnek, hiszen a poszt megfogalmazásából az is kiolvasható, hogy még a fejlesztő sem tudja, mit hoz a jövő, mindazonáltal az megnyugtató, hogy van mihez nyúlniuk a sztori esetleges folytatásakor. 

Kurosaki szintén egy tweetben árulta el, hogy azt is megtapasztalhatják majd a játékosok, hogy Farah miképpen reagál a fordulatra, miszerint (SPOILER!) a kampány főhőse, Alex egy láb mínusszal ugyan, de túlélte. (SPOILER VÉGE). 

Ti örülnétek neki, ha folytatódna a sztori?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)