Hirdetés

15GB-ot kell felszabadítanotok a Call of Duty: Modern Warfare mai frissítéséhez

|

Mindez a konzolos játékosokat érinti csak elvileg, szóval PC-n nem kell hevesen törölni a szalagavatóról készült felvételeket.

Hirdetés

Újabb méretes tapaszt kap a Call of Duty: Modern Warfare, a legújabb frissítés pedig egy méretes szeletet követel magának a merevlemezetekből. Nem árthat minél előbb felszabadítani a neki járó helyet. 

Hirdetés

15GB-on terpeszkedik ugyanis a mára időzített Modern Warfare update. Fontos azonban, hogy az előzetesen közzétett információk szerint mindez csak a konzolos játékosokat érinti, szóval PC-n elég lesz hátradőlni és játszani. A szokásos javítások mellett értelemszerűen komolyabb tartalmakat is magában foglal a csomag, ezért lett ennyire terebélyes. Bekerül például a játékba a Shoot the Ship 24/7, a Grind és a Cranked mód is, valamint többféle Gunfight variációt is kapunk. 

Az össze további részletet ide kattintva éritek el az április 28-i patchről, ha pedig arra vagytok kíváncsiak, a jövőbe hogyan alakul majd a játék csiszolgatása, akkor ezt a Trello táblát érdemes átböngésznetek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)