Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - nemsokára a játékmenetet is láthatjuk

|

Sok jót hallottunk már a következő Call of Duty játékról, de a játékmenetet még csak néhányan láthatták. Ez hamarosan megváltozik.

Hirdetés

Minden jel arra mutat, hogy az idei Call of Duty különleges lesz. Az Infinity Ward egy emlékezetes, megosztó kampányt ígér, melyhez csak adalék az ugrándozás nélküli multiplayer és a zombimentes kooperatív mód.

Hirdetés

Az E3-on és különböző rendezvényeken részt vevő újságíróknak már megmutatták a játékmenetet, de a nagyközönség csak beszámolók alapján képzelhette el, milyen élményt ad majd a Modern Warfare. Ez nem marad így sokáig: Joel Emslie művészeti vezető Redditen odabökte, hogy már nagyon közel a játékmenet bemutatása. Konkrétabbat persze nem mondott, úgyhogy lehet, hogy a héten jön a videó, de az is lehet, hogy csak az augusztusi gamescom során. A játék október 25-én jelenik meg, nem fogják nagyon sokáig lepel alatt tartani. Addig is megnézhetjük az első előzetest újra, amiben valódi, a játékból rögzített jeleneteket láthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)