Hirdetés

Izgalmas új játékmóddal bővül a Call of Duty: Modern Warfare

|

A régi CoD veteránoknak ismerős lesz az új mód, ami garantáltan az egekbe tolja majd a pulzusotokat.

Hirdetés

A Grind játékmód először a 2013-as Call of Duty: Ghostsban bukkant fel, majd később is visszatérő elemévé vált a szériának (olykor Stockpile, vagy épp Fracture néven), de a legújabb epizódból teljesen kimaradt. Legalábbis ez volt a helyzet mostanáig, ugyanis a Modern Warfare is beáll a sorba, megkapjuk itt is a Kill Confirmed és Hardpoint módok izgalmas kombinációját. 

Hirdetés

A játékosok itt nem simán azért kapnak pontokat, mert sikerült kifejtetniük egymást, hanem össze is kell szedniük az elesett ellenfél dögcéduláját (vagy épp felszedhetjük egyik társunkét, hogy biztonságba helyezzük), majd ezt el is kell juttatniuk egy megadott pontra a pályán.

Mindez azért válik igazi adrenalinbombává, mert a pályánként egyszerre csak egy ilyen pont létezik, tehát a gyakorlatban ugyanoda kell vinnünk a dögcédulákat, ahová az ellenfél csapat tagjai is tartanak. A leadási terület pontos helye meccsenként változik. Egyszerre bármennyi dögcédulát hurcolászhatunk, de érdemes észben tartani, hogy amint leszednek bennünket, bukjuk az összes ilyen épp hordozott trófeát.  

Egyelőre nem tudni, hogy a már élesített Grind játékmód állandó részévé válik-e a Modern Warfare-nek, vagy csak ideiglenesen férhetünk hozzá. Ti kipróbáltátok már az új módot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)