Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - 1v1 és 3v3 módokkal bővül a Gunfight

|

A jelenleg kétfős csapatokkal játszható móddal a fejlesztőcsapatnak további tervei vannak.

Hirdetés

A Modern Warfare egyik legszórakoztatóbb újítása a Gunfight mód, melyben két kétfős csapat néz szembe egymással, és mindig véletlenszerűen kapnak felszerelést. Emiatt arra is jó, hogy a játékosok kipróbálják azokat a fegyvereket, amiket egyébként nem használnának. Az Infinity Ward már az elejétől kiemelten foglalkozik vele, és a jövőben is nagy figyelmet szentel neki.

Hirdetés

A multiért felelős egyik vezető, Joe Cecot egy játékos kérdésére válaszolva erősítette meg, hogy valamikor 1v1-es és 3v3-as variáció is elérhető lesz, de arról nem mondott konkrétat, hogy mikor tervezik beépíteni. 

Jelenleg valószínűleg az első szezon tartalmainak implementálásával vannak elfogalva. Holnaptól néhány héten át érkeznek a múlt héten bejelentett újdonságok, köztük a Call of Duty 4: Modern Warfare-ből átemelt Vacant, Shipment és Crash pályák (nagyon remélem, hogy karácsonyra a téli változat is megjön), a Ground Warhoz a Port, a Gunfightba a Cargo és az Atrium, meg néhány multis mód, kooperatív küldetés, valamint fegyver.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)