Hirdetés

A Call of Duty feltalálta a 2v2-t

|

Az ősszel érkező Modern Warfare egyik újítása egy pörgős, akciódús játékmód lesz.

Hirdetés

A Black Ops 4-ben a kampányt battle royale módra cserélték a fejlesztők, a Call of Duty idei iterációja azonban egy elég durva sztorit ígér, emellett pedig a többjátékos módot is alaposan felturbózzák. Nem kapunk új Zombies módot, de nem maradunk tartalom nélkül.

Hirdetés

Néhány streamer bevonásával ma leplezték le a Gunfight névre keresztelt módot, amiben 2v2 meccsekben mérhetjük össze tudásunkat másokkal. A direkt ehhez a módhoz tervezett pályákat nem bonyolították túl, de nyilván nem is ezen van a hangsúly. Ha 40 másodperc után még mindkét csapat életben van, akkor megjelenik egy zászló, amit megszerezve miénk lehet a győzelem, ha pedig senki nem megy oda, akkor akinek több életereje van, az lesz a győztes.

Nincsenek karakterosztályok és kill streakek, minden körben random fegyverekkel indulunk. Meccstől függően kaphatunk fix fegyvereket, de az is előfordulhat, hogy nekünk kell mindent felszedni a pályáról. Még ha a csapattársunkat le is lövik, 1v2-ből nem lehetetlen visszajönni, és mivel mindenki ugyanazzal a loadouttal indul, sosem leszünk nagyon durva hátrányban.

A nagy multiplayer bemutatót augusztus 1-re tervezi az Infinity Ward, addig is meséljétek el, mit gondoltok a Gunfightról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)