Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - 6 perces 2v2 gameplay videó mutatja a hentelést

|

Már 4K felbontásban is megnézhetjük a PlayStation 4 Prón rögzített multis játékélményt, végre agyzsibbasztó kommentár és üvöltözés nélkül.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy lesz egy úgynevezett Gunfight játékmód az idén ősszel érkező Call of Duty: Modern Warfare (még mindig nem tudok napirendre térni a copy-paste játékcímadások felett) multis szekciójában, ahol 2v2 mehetünk neki egymásnak, gyors és adrenalindús meccsek keretében. Egy livestreamben láthattunk is pár összecsapást, de a streamerek kommentárja némileg rontotta az élményt.

Hirdetés

Most végre tt a lehetőség, hogy kommentár nélkül, csodás felbontásban, kényelmesen élvezhessünk ki közel 6 perc Call of Duty: Modern Warfare Gunfight gameplay mókát, aztán ha úgy érzitek, osszátok meg velünk kommetben, hogy ti mit reméltek az új résztől a látottak alapján, vagy csak úgy általában.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)