Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - fontos változás történt a hardcore többjátékos módok kapcsán

|

Megjött a legújabb frissítés a játékhoz, ami főként hibajavításokat és néhány érdekes változtatást hozott.

Hirdetés

Kifejezetten jó játék lett a Call of Duty sorozat idei darabja, ami szimplán csak a Modern Warfare alcímet kapta. Persze a megjelenéssel együtt nem ér véget a fejlesztők munkája, így érkeznek is folyamatosan a patchek, valamint tartalmi újítások, amelyek garantálják, hogy a játékosoknak mindig legyen miért visszanézniük.

Hirdetés

Érkezett tegnap egy frissítés a játékhoz, ami nem a legtartalmasabb, de hozott egy elég fontos változtatást. Kikerültek ugyanis az éjszakai pályák a hardcore többjátékos módokból, így mostantól kezdve nem kell a sötétben bóklászni a már amúgy is nehezített játékmódban. Emellett visszatért a Shoot House 24/7, lecserélve a Crash 24/7-et, valamint ismét kaptunk egy csokornyi hibajavítást is, amelyekről bővebben a fejlesztők hivatalos Reddit-bejegyzésében olvashattok.

Ti játszotok a Call of Duty: Modern Warfare-rel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)